/
Medische Esthetiek
/
Dr. An De Cuyper

Dr. An De Cuyper

Dr. An De Cuyper is arts chirurg. Na een carrière in de orthopedische chirurgie in binnen – en buitenland, volgde een aantal mandaten in het management van enkele ziekenhuizen in België. Sinds 2019 is zij werkzaam als esthetisch arts. Zij streeft naar het bekomen van natuurlijk ogende frisse en jonger uitziende patiënten door het gebruik van spierontspanners, fillers, draadjes en laserapparaten.
Dr. An De Cuyper

Gesproken talen

  • Nederlands 
  • Frans 
  • Engels

Studies

Professionele ervaring​

Diensten

Op basis van een Fidlab bloedafname helpen we jou om meer inzicht te krijgen in je gezondheid. Met precieze resultaten in de hand adviseren we jou welke leefstijlfactoren je kan aanpakken om chronische aandoeningen te vermijden of om optimaal in het leven te staan. Van je nutritionele en hormonale balans, tot het risico op diabetes, hart- en vaatziekten en jouw inflammatoire en stressbelasting. Een optimale gezondheid. Door een betere kennis van hoe je lichaam werkt.

De PRP-behandeling is een haarverdikkende optie zonder chirurgie. Het gebruikt lichaamseigen bloedplasma om de haargroei te stimuleren door middel van groeifactoren. Dit plasma wordt geïnjecteerd in de hoofdhuid met een dunne naald, waardoor het haar dikker wordt zonder een haartransplantatie.

Fysische geneeskunde

Vind ons in
Antwerpen Noord

Binnenvaartstraat 95, 2000,
Antwerpen

Heb je nog een
vraag over?

Contact us