Alle afdelingen

/

Neurochirurgie

Neurochirurgie

Dokters

NEUROCHIRURG

Dr. Aref Dweik

Met 30 jaar ervaring als neurochirurg, is Dr. Aref Dweik een autoriteit op het gebied van wervelkolompathologie en behandeling. Als afdelingshoofd Neurochirurgie bij het Jan Palfijn ziekenhuis in Merksem gedurende 18 jaar, heeft hij een onschatbare bijdrage geleverd aan de medische gemeenschap. Dr. Dr. Aref Dweik is een gewaardeerd lid van zowel de Nederlandse Vereniging van Neurochirurgie als de Belgische Vereniging van Neurochirurgie.
Neurochirurg

Dr. David V. der Planken

Dr. David Van der Planken is neurochirurg verbonden aan de dienst neurochirurgie in Vitaz, St Niklaas. Bijzondere interesses zijn rug -en nekchirurgie, complexe spinale chirurgie met gebruik van neuronavigatie, maar ook Neuro-oncologie en hypofyse chirurgie. Hij doet ook neurochirurgische locale behandelingen voor pijn en neuromodulatie.
NEUROCHIRURG

Dr. Els Van Den Brande

Dr. Els Van den Brande is werkzaam als neurochirurg in Mediport en in het Heilig Hart Ziekenhuis in Lier. U kan bij haar terecht voor alle neurochirurgische problemen. Cerebrale en spinale traumatologie, spinale (complexe) chirurgie evenals oncologische pathologie zijn haar niet vreemd. Zij gaat zich in Lier verder specialiseren in minimaal invasieve operaties met de robot voor spinale en cerebrale problemen.

Diensten

Meer artsen zullen binnenkort worden toegevoegd
Fysische geneeskunde

Heb je nog een
vraag over?

Contact us