Alle afdelingen

/

Fysische geneeskunde

Fysische geneeskunde

Onze MSK- en sportartsen en verpleegkundigen helpen zowel amateur- als professionele sporters met hun klachten. Waar nodig gebruiken ze daarvoor de meeste geavanceerde medische apparatuur. Je kan bij ons terecht voor de preventie, de diagnose en de behandeling van spier- en skeletaandoeningen en eventuele andere sportblessures.

sincerely-media-qzmPDJJOz4c-unsplash

Dokters

Specialist Fysische Geneeskunde

Dr. Maarten Meirhaeghe

Dr. Maarten Meirhaeghe is een Arts Specialist in Fysische Geneeskunde en Revalidatie, met een bijzondere affiniteit voor sportgeneeskunde. Hij heeft uitgebreide ervaring als teamdokter bij verschillende voetbalploegen uit de eerste klasse, waaronder KV Kortrijk, Zulte Waregem en Cercle Brugge, evenals bij de pro tour wielerploeg Lotto Soudal. Momenteel is hij werkzaam als teamdokter bij de pro tour wielerploeg Israël Premier Tech. Dr. Meirhaeghe heeft specifieke expertise op het gebied van diagnostiek, echografie en behandeling van (sport)blessures, waaronder ESWT behandelingen en echogeleide infiltraties zoals PRP en hyaluronzuur.

Diensten

ESWT is een niet-invasieve behandeling die schokgolven gebruikt om pijn te verminderen en het genezingsproces te versnellen.

Fysische geneeskunde

Heb je nog een
vraag over?

Contact us