Alle afdelingen

/

Urologie

Urologie

Onze urologen en verpleegkundigen verzorgen patiënten met alle mogelijke problemen urinewegstelsel. Daarvoor gebruiken ze de meeste geavanceerde medische apparatuur. Zowel voor een precieze diagnose als voor een effectieve behandeling kan je bij ons terecht.

riccardo-pelati-_-Cg7vTw3bs-unsplash

Dokters

Uroloog

Dr. Sven Van de Velde

Sven Van de Velde werkt als uroloog in Mediport, evenals verschillende centra van het ZAS netwerk. Hoewel u bij hem terecht kan met alle urologische problemen, legt hij zich vooral toe op de behandeling van goedaardige prostaatvergroting, prostaatkanker en nierkanker.
Uroloog

Dr. Jan Gysen

Jan Gysen is werkzaam als uroloog in Mediport, alsook verschillende centra van het ZAS netwerk. Naast de behandeling van algemene urologische problemen heeft hij een bijzondere expertise in minimaal invasieve chirurgie; gaande van steenpathologie tot goedaardige prostaatvergroting.
Uroloog

Dr. Hannah V. Puyvelde

Hannah Van Puyvelde werkt als uroloog in Mediport, evenals verschillende centra van het ZAS netwerk. Hoewel u bij haar terecht kan met alle urologische problemen, legt ze zich vooral toe op de behandeling van goedaardige prostaatvergroting, prostaatkanker en nierkanker. Ze bouwde expertise op en genoot bijkomende opleiding op het gebied van Holmium laser enucleatie van de prostaat, robot chirurgie en uro-oncologie.
Uroloog

Dr. Jan Franken

Jan Franken werkt als uroloog in Mediport, evenals in verschillend centra van het ZAS netwerk. Hoewel u bij hem terecht kan met alle urologische problemen, legt hij zich vooral toe op blaaspathologie zoals urineverlies, blaasverzakking, neuro-urologische problemen, pijnklachten en blaaskanker. Hij bouwde expertise op en genoot bijkomende opleiding op het gebied van robot chirurgie, urologische prothese chirurgie, neuromodulatie en bekkenbodem chirurgie.

Diensten

Meer artsen zullen binnenkort worden toegevoegd
Fysische geneeskunde

Heb je nog een
vraag over?

Contact us