Alle afdelingen

/

Mental Health

Mental Health

Ons team voor Mental Health staat klaar om u te helpen met een breed scala aan diensten, van psychologische begeleiding tot relatietherapie.

getty-images-4XZregdtUWE-unsplash

Paramedici

Klinisch psycholoog

Inge Van der Veer

Inge is een ervaren klinisch psycholoog met een uitgesproken interesse in persoonlijke en professionele ontwikkeling. Na een rijkgevulde loopbaan in het bedrijfsleven, koos ze ervoor haar passie voor mentaal welzijn verder uit te diepen en schoolde ze zich om tot klinisch psycholoog (magna cum laude), psychotherapeut, loopbaancoach en assessor. Bij Mediport Medical Center Cadix biedt Inge psychologische begeleiding aan die gericht is op het verbeteren van jouw mentale gezondheid. Haar expertise omvat werken met stress en burnout klachten, zelfvertrouwen, assertiviteit, perfectionisme en loopbaangerelateerde hulpvragen. Afhankelijk van de mutualiteit is een gedeeltelijke terugbetaling mogelijk.
COACH

Ilvy Westhovens

Ilvy is gecertificeerd lifecoach en loopbaanbegeleidster. Ze volgde een brede en diepgaande coaching opleiding bij Anja Pairoux waar ze haar certificaat behaalde. Ook met loopbaancheques van VDAB kan je bij haar terecht. Het is haar missie om mensen in hun krachten te leren staan en keuzes te maken die aansluiten bij hun waarden en normen. Haar hands on aanpak zorgt ervoor dat je met nieuwe energie naar buiten stapt. Haar expertise omvat patronen herkennen en doorbreken, stress, burn-out, laag zelfbeeld, angst, communicatie op het werk/thuis, balans werk/privé, chronische ziekte en werk, quantumcoaching, spirituele vragen.

Diensten

Begeleiding bij het optimaliseren van je gezondheid en welzijn naarmate je ouder wordt. In samenwerking met ons team biedt ze een op maat gemaakt programma aan dat gericht is op het bevorderen van je persoonlijke gezondheid tijdens het ouder worden. Ze geeft advies over leefstijlaanpassingen en preventieve maatregelen die gericht zijn op het behoud van je gezondheid op lange termijn.

Samen met een begeleider onderzoek je je competenties, talenten, waarden en normen en leer je hoe je deze in zowel werk als privéleven kunt toepassen.

Persoonlijke begeleiding en ondersteuning om de fysieke en emotionele veranderingen die gepaard gaan met de menopauze beter te begrijpen. Ze stelt een plan op samen met jou om met deze veranderingen om te gaan en je welzijn te optimaliseren.

Begeleiding bij vragen/zorgen rond relaties, seksualiteit en intimiteit. Of je nu alleen bent of een koppel, haar benadering van relatietherapie en gespecialiseerde sexcounseling is gericht op het vergemakkelijken van open gesprekken over seksualiteit, intimiteit, het aanpakken van zorgen en het gezamenlijk werken aan het bevorderen van een gezond seksueel welzijn.

Stress en burn-out klachten vormen een uitdaging voor velen in onze moderne maatschappij. Tijdens het traject kun je terecht voor preventieve begeleiding om stress te managen, tijdige interventies tijdens de opkomst van burn-out symptomen, en hersteltrajecten die je helpen om weer veerkracht en balans te vinden.

Fysische geneeskunde

Heb je nog een
vraag over?

Contact us