Alle afdelingen

/

Kinesitherapie

Kinesitherapie

Dokters

Kinesist

Paul Van Loon

Paul Van Loon behaalde in 2000 zijn masterdiploma in revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de VUB in Brussel. Direct na zijn afstuderen opende hij zijn eigen praktijk in Putte-Stabroek en begeleidde hij van 1999 tot 2016 de Belgische nationale ploeg in veldrijden en mountainbiken tijdens prestigieuze evenementen zoals Europese en wereldkampioenschappen en wereldbekers.
Kinesist

Yves Poesmans

Yves Poesmans, sportkinesist bij Antwerp Rehab & Training (ART), is afgestudeerd in sport en musculoskeletale revalidatie. Gespecialiseerd in sportrevalidatie en postoperatieve zorg, richt hij zich vooral op oefentherapie. Met bijscholing in dry needling en voortdurende investeringen in zijn kennis van manuele behandelingen, biedt Yves specifieke begeleiding aan Belgische baseballspelers voor herstel na blessures en prestatieoptimalisatie. Hij benadrukt het belang van een multidisciplinaire samenwerking tussen arts en kinesist voor optimale patiëntenzorg.
Bekkenbodem Kinesist

Marjan Claes

Marjan Claes is werkzaam als bekkenbodemkinesitherapeute in Mediport Medical Center Cadix, alsook in ZAS Campus Sint-Augustinus, alsook in het Urologisch Centrum Groenenborger. U kan bij haar terecht voor behandeling van blaasklachten (urineverlies, urge, …), prolapsklachten (verzakking blaas/baarmoeder/darm), darmproblemen (constipatie, buikklachten, incontinentie) of seksuele problemen (bv pijn bij betrekkingen). Ook kinderen met constipatie, dagincontinentie of bedplassen, als mannen na prostaatoperatie kunnen bij haar terecht.

Diensten

Meer artsen zullen binnenkort worden toegevoegd
Fysische geneeskunde

Heb je nog een
vraag over?

Contact us