Alle afdelingen

/

Preventieve verzorging

Preventieve verzorging

Gezondheid is niet alleen de afwezigheid van ziekte, maar ook het proactief nastreven van welzijn. Onze afdeling Preventieve Zorg bij Mediport is erop gericht om ziekten te voorkomen en vroegtijdig op te sporen. We werken samen met patiënten om een gezondere toekomst op te bouwen, stap voor stap.

getty-images-4XZregdtUWE-unsplash

Doctors

COACH

Ilvy Westhovens

Ilvy is gediplomeerd en ervaringsdeskundige in stress en burn-out. Ze heeft jarenlang is een management functie gewerkt en ervaren hoe makkelijk ze alle signalen van haar lichaam negeerde en er geen grens was voor haar. Het is haar missie om mensen in hun krachten te leren staan en keuzes te maken die goed bij zichzelf passen. Ze volgde een brede en diepgaande coaching opleiding bij Anja Pairoux waar ze haar certificaat behaalde. Daarop volgde ze een coaching opleiding als loopbaancoach zodat mensen met een loopbaanvraag ook bij haar te recht kunnen met hun loopbaancheques. Ze is hiervoor aangesloten bij een erkend loopbaancentrum en partner van VDAB. Ze gaat met je aan de slag en gebruikt hiervoor verschillende tools zoals de stickman van Dr. Thurman Fleet, MBTI, kwantumcoaching . Je gaat aan het werk met oefeningen om meer inzichten te krijgen. De verschillende oefeningen en tools worden ingezet naar gelang de sessies verlopen dit is dus verschillend per persoon want iedereen is uniek en heeft andere noden. Eén van Ilvy’s passies is werken met kwetsbare jongeren. Ze heeft een jaartraject doorlopen samen met een jongere bij YAR vlaanderen (YAR wonen programma). YAR vlaanderen werkt met vrijwillige coaches een programma waar ze graag deel van uit maakt. Momenteel geeft ze ondersteuning tijdens infosessies.
Mentaal Gezondheidsconsulent

Karine Van Oosten

Karine van Oosten haar doel als mentaal gezondheidsconsulent in dit multidisciplinair medisch centrum is om de patiënten te begeleiden bij het verbeteren van hun mentaal welzijn en emotionele gezondheid. Dit doet ze in nauwe samenwerking met onze andere specialisten om een holistische benadering van zorg te bieden. Zij streeft ernaar om haar expertise op het gebied van leefstijl coaching, gezond ouder worden, epigenetica, relatie- en sekscounseling in te zetten om de patiënten optimaal te ondersteunen bij hun welzijnsreis.

Diensten

Samen met een begeleider onderzoek je je competenties, talenten, waarden en normen en leer je hoe je deze in zowel werk als privéleven kunt toepassen.

Fysische geneeskunde

Heb je nog een
vraag over?

Contact us