Bezoekers info

Hier vind je alle relevante informatie voor je bezoek aan Mediport.

Openingsuren

Maandag:                 8.00 – 18.00 uur

Dinsdag:                    8.00 – 18.00 uur

Woensdag:             8.00 – 18.00 uur

Donderdag:            8.00 – 18.00 uur

Vrijdag:                       8.00 – 18.00 uur

F.A.Q.

Wat is mediport?
Mediport is een multidisciplinair medisch centrum gevestigd in Antwerpen. We beschikken over diverse medische afdelingen, en we zijn trots te kunnen zeggen dat wij de kliniek van de volgende generatie zijn. Wij bieden geavanceerde en uitgebreide gezondheidsdiensten aan onder één dak.

Mediport is gevestigd in Antwerpen. Voor het exacte adres en routebeschrijving, verwijzen wij u graag naar de “Contact” pagina van onze website.

Bij ons betaalt u uitsluitend het remgeld en supplement. Het grootste deel wordt door uw ziekenfonds betaald, indien u in regel bent, waarvoor u niets hoeft te ondernemen. Betaling via bancontact, bancontact app, kredietkaart, payconiq of cash.

Mediport biedt gratis parkeergelegenheid in onze garage. Het adres is Rigastraat 38. Bel gewoon de receptie wanneer u arriveert en we zullen de poort openen.

Artsenorganisaties en ziekenfondsen sluiten een akkoord over de erelonen die artsen mogen aanrekenen. Dit akkoord geldt meestal voor een periode van 2 jaar. Een ‘geconventioneerd arts’ verbindt zich er toe dat akkoord te respecteren en dus een vast tarief te vragen. De ‘niet-geconventioneerd arts’ is vrij om zijn tarieven te bepalen. De conventionering is vermeld op de pagina van de artsen.

Vind ons in
Antwerpen Noord

Binnenvaartstraat 95, 2000,
Antwerpen

Heb je nog een
vraag over?

Voel je vrij om het contactformulier te gebruiken om ons 24/7 te bereiken. Daarnaast kun je een afspraak maken via het boekingssysteem of ons bellen op: 033187070

Contact us