Radiologie Antwerpen

We hebben vandaag tijd voor u. Wij zijn hier om te helpen.

Een radiologisch onderzoek vereist een voorschrift van een behandelende arts. Zonder dit voorschrift kunnen wij geen onderzoek uitvoeren.

Echografie

Een echografie is een vorm van medische beeldvorming die gebruikmaakt van geluidsgolven. Deze geluidsgolven gedragen zich anders in verschillende soorten weefsel en kunnen zo anatomische structuren in beeld omzetten. 

Röntgenonderzoek

Een röntgenfoto is een beeldvormingsproces waarbij stralen door het lichaam worden gestuurd. Deze stralen worden geabsorbeerd door diverse weefsels, waardoor een beeld van anatomische structuren wordt gecreëerd.

Mammografie

Mammografie een radiologisch onderzoek maakt gebruik van röntgenstraling om het inwendige borstweefsel zichtbaar te maken, essentieel voor het diagnosticeren van borstaandoeningen zoals tumoren en andere afwijkingen.

Wat neem ik mee?

Vergeet niet uw identiteitskaart en het voorschrift van de dokter met de klever van uw ziekenfonds mee te nemen. Draag tijdens het onderzoek comfortabele kleding en ondergoed zonder metaal. Voor dames is een onderhemdje of topje aan te raden.

Waar kan ik parkeren?

Mediport biedt gratis parkeergelegenheid in onze garage. Het adres is Rigastraat 38. Bel gewoon de receptie wanneer u arriveert en we zullen de poort openen.

Wat moet ik betalen?

Bij ons betaalt u uitsluitend het remgeld en supplement. Het grootste deel wordt door uw ziekenfonds betaald, indien u in regel bent, waarvoor u niets hoeft te ondernemen. Betaling via bancontact, bancontact app, kredietkaart, payconiq of cash.

Eenvoudig & direct inzicht in je gezondheid.

Als patiënt verdien je uitmuntende zorg, zowel op medisch vlak als qua patiëntenbeleving. Met Mediport bieden we die kwaliteit, en dat elke dag opnieuw. Vandaag doen we dat in Antwerpen, straks ook in onze andere vijf interdisciplinaire centra in België.

Heb je nog een
vraag over?

Contact us