Radiologie Antwerpen

We hebben vandaag tijd voor u. Wij zijn hier om te helpen.

Echografie

Een echografie is een medische beeldvormingstechniek die gebruikmaakt van geluidsgolven. Deze golven gedragen zich anders in weefsels en creƫren duidelijke anatomische structuren.

Rƶntgenonderzoek

Een rƶntgenfoto is een beeldvormingsproces waarbij stralen door het lichaam gaan. Deze stralen worden geabsorbeerd door weefsels, waardoor anatomische structuren zichtbaar worden.

Mammografie

Mammografie is een radiologisch onderzoek dat rƶntgenstraling gebruikt om borstweefsel te tonen. Dit is essentieel voor het diagnosticeren van tumoren en afwijkingen.

Cardio CT

Voor een uitgebreider onderzoek van het hart is een Cardio CT de beste techniek. Deze geavanceerde techniek brengt het hart en zijn aandoeningen zeer duidelijk in beeld.

Onze Praktijk

In ons medisch centrum staan de patiƫnten altijd centraal, en we beschikken over de nieuwste apparatuur op het gebied van radiologie. Alles is gericht op uw comfort en welzijn: van gratis parkeren op het terrein en een kopje koffie in de wachtruimte, tot aan het onderzoek zelf en de nazorg. Wij zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt tijdens uw hele bezoek. Mediport is uw medische thuisbasis waar u altijd op ons kunt rekenen.

Belangrijke informatie voor uw bezoek

Een radiologisch onderzoek vereist een voorschrift van een behandelende arts.Ā 

Vergeet niet uw identiteitskaart en het voorschrift van de dokter met de klever van uw ziekenfonds mee te nemen. Draag tijdens het onderzoek comfortabele kleding en ondergoed zonder metaal. Voor dames is een onderhemdje of topje aan te raden.

Mediport biedt gratis parkeergelegenheid in onze garage. Het adres is Rigastraat 34. Bel gewoon de receptie wanneer u arriveert en we zullen de poort openen.

Bij ons betaalt uĀ uitsluitend het remgeld en supplement. Het grootste deel wordt door uw ziekenfonds betaald, indien u in regel bent, waarvoor u niets hoeft te ondernemen. Betaling via bancontact, bancontact app, kredietkaart, payconiq of cash.

Via het beeldenportaal van PACSonWEB kunnen zowel jij als je arts op een veilige manier online beelden van je onderzoeken bekijken. Gebruik hiervoor het referentienummer dat je na het onderzoek per brief ontvangt.

Je kunt een afspraak online maken via deze link of door te bellen naar 03 318 70 70. Bovendien houden we dagelijks een aantal afspraken vrij voor noodgevallen.

Eenvoudig & direct inzicht in je gezondheid.

Als patiƫnt verdien je uitmuntende zorg, zowel op medisch vlak als qua patiƫntenbeleving. Met Mediport bieden we die kwaliteit, en dat elke dag opnieuw. Vandaag doen we dat in Antwerpen, straks ook in onze andere vijf interdisciplinaire centra in Belgiƫ.

Heb je nog een
vraag over?

Contact us